≫ 

Sneg parališe Hrvatsku: Kamioni ne mogu kroz Gorski kotar, sudari i kolone vozila

Trenutno je onemogućen saobraćaj za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smera unutrašnjosti prema Rijeci i obratno

  • 0

U Hrvatskoj je prvi sneg počeo da pravi probleme u saobraćaju. Zimski uslovi su na većini puteva u Lici, Gorskom kotaru, delu Karlovačke i Zadarske županije, uključujući auto-put A1 između Gornje Ploče i Maslenica, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovica i Bosiljeva i na drugim regionalnim putevima.

Trenutno je onemogućen saobraćaj za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smera unutrašnjosti prema Rijeci i obratno. Kod Svetog Roka je bio i sudar.

- Već više od 45 minuta čekamo u koloni, video sam i kamion sa specijalnim teretom koji se zaglavio u snigu. On je bio jedan od razloga što je nastala kolona. Sada smo prošli, na putu ima bar 15 centimetara snega - tvrdi čitatalac 24sata.

Nadležni su saopštili da se zbog snega i teretnog vozila u kvaru na autoputu A1 između Maslenice i Svetog Roa u smeru Zagreba vozi jednim trakom, u koloni dugoj oko 3 kilometara uz zastoje.

Video: Uvedeno vandredno stanje zbog ledenog ciklona: Ljudi čekićima razbijali staklo na kolima da izađu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA