≫ 

Italijanski policajci opljačkali muškarca u Puli, uzeli mu 195.000 evra

Dvojica muškaraca napala su preduzetnika ispred banke i ukrala torbu u kojoj se nalazila velika svota novaca

  • 0
Pula, Hrvatska

Foto: Tanjug/AP/Darko Bandić

Policijski službenici iz Buja su uhitili dvojicu policajaca iz Napulja, 28-godišnjeg karabinjera iz Kazerte te još četiri osobe zbog sumnje da su u Puli opljačkali hrvatskog preduzetnika i uzeli mu 195.000 evra koje je pre toga podigao iz banke, prenosi Index.hr.

Dvojica muškaraca napala su preduzetnika ispred banke i ukrala torbu u kojoj se nalazila velika svota novaca. Zatim su predali novac dvojici policajaca i karabinjeru koji su se nalazili u autu i koji su odmah krenuli u beg.

Policija ih je zaustavila na graničnom prelazu Plovanija (između Hrvatske i Slovenije). Napadači su pokušali da pređu granicu pokazujući svoje službene iskaznice, ali nisu uspeli.

Za sada nije poznato državljanstvo ostalih učesnika pljačke. Postavlja se pitanje šta su tri italijanska policijska službenika radila u Hrvatskoj i kako su prešli granicu za vreme strogih jera te jesu li imali pomagača na hrvatskoj strani, piše Trieste Prima.

Video: Zastrašujuć prizor: Pljačkao i tukao nemoćnog starca (83), stiže ga kazna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA