≫ 

Meridian pomaže celom regionu - donacija Vladi Crne Gore za borbu protiv pandemije

Humanost ne poznaje granice – donacije stigle u Podgoricu, Herceg Novi, Banjaluku, Sarajevo...

  • 7
Meridian bet Foto: Promo/Meridian

Kao vodeći brend na tržištu igara na sreću Jugoistočne Evrope, kompanija Meridian već mesecima brine o dobrobiti lokalnih zajednica širom regiona, posebno sada pandemija prerasta okvire zdravstvenog i postaje sve ozbiljniji ekonomski izazov za čitav region.

Meridian je čitave 2020. godine u epicentru borbe na terenu za što bržu pobedu nad pandemijom, pružajući podršku zdravstvu i sistemu socijalne zaštite ne samo Srbije, već i Crne Gore i BIH.

U znak solidarnosti i podrške sa građanima Crne Gore gde takođe posluje, kompanija Meridian donirala je novčana sredstva Vladi Crne Gore za potrebe suzbijanja pandemije na teritoriji susedne države.

Ova donacija jedan je deo opsežne, višemesečne kampanje podrške i pomoći najugroženijima koju Meridian sprovodi širom Crne Gore, doniravši do sada medicinsku aparaturu i drugu deficitarnu opremu, pakete pomoći i potrepštine zdravstvenim ustanovama i organizacijama Crvenog krsta u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Meridian Foto: Milan Drinčić

Meridianbet karavan humanosti već deset meseci neprekidno je na terenu i širom Bosne i Hercegovine. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Tuzla – samo su neki od gradova u kojima Meridian upućuje donacije zdravstvenim ustanovama, narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.

Meridian Foto: Milan Drinčić

Kada je reč o Srbiji, samo u prethodnih nekoliko dana, volonteri Meridiana obišli su Infektivnu kliniku KCS, Bolnicu za plućne bolesti Surdulica i Dom zdravja Ub, što je nastavak velike akcije obilaska i pomoći zdravstvenom sistemu Republike Srbije.

U okviru velikog programa podrške lokalnim zajednicama u vreme pandemije, Meridian je do sada novčano i tehnički podržao više od 100 gradova i opština širom regiona.

Meridian nastavlja borbu za što bržu pobedu nad pandemijom širom Zapadnog Balkana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di maria

    5. decembar 2020 | 12:09

    Kad je tesko tu je Meridian ,navikli smo na to već svaka vam čas ljudi

  • Familija0

    5. decembar 2020 | 13:09

    Bar neko ko salje pomoc gdd treba ,da ne moramo mi gradjani putem sms-a da skupljamo.Svaka cast

  • Falkao

    5. decembar 2020 | 20:16

    Od početka pandemije meridian je pružio svu moguću pomoć svojim gradjanima. Sve pohvale za svaku vrstu pomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA