≫ 

Muškarac koji je uhapšen juče u policijskoj akciji izvršio samoubistvo u zatvoru u Zenici

Specijalne jedinice su ga juče uhapsile kod Žepča nakon zloupotrebe odustva sa kog se nije vratio

  • 0
Samoubistvo, depresija, vešanje Foto ilustracija: Pixabay

Maglajlija A. A. koji je juče uhapšen u policijskoj akciji u Donjoj Golubinjoj kod Žepča pronađen je obešen u svojoj ćeliji Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici, piše Klix.ba.

Specijalne jedinice su ga juče uhapsile kod Žepča nakon zloupotrebe odustva sa kog se nije vratio.

U tom periodu izvršio je krađu vozila, pljačku benzinske pumpe, a nakon dojave meštana Donje Golubinje uhapšen je tokom jučerašnjeg dana nakon čega je prevezen u Kazneno-popravni zavod zatvorenog tipa u Zenici.

Kako je portalu Klix.ba potvrđeno A. A. iz Maglaja izvršio je samoubistvo vešanjem u svojoj ćeliji, a to je potvrdio i direktor zatvora Redžo Kahrić.

- Prilikom obilaska ćelija zatvorenika, u večernjim satima, tačnije oko 1.10 sati jedan od stražara je čuo buku nakon čega je došao do ćelije gde je zatekao zatvorenika obešenog o ručku prozora. Skinuo ga je s vešala i još uvek je davao znakove života. Naša medicinska ekipa je došla, izvršila reanimaciju, ali nije uspela - rekao je Kahrić.

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt, a pripadnici MUP-a ZDK pod rukovodstvom dežurne tužiteljle obavili su uviđaj.

A. A. je u zeničkom zatvoru bio zbog nedozvoljenog držanja oružja, droge, ugrožavanja bezbednosti te napada na službenu osobu.

Opštinski sud u Zavidovićima mu je dao prekid kazne nakon čega se nije vratio na izdržavanje u Kazneno-popravni zavod. Policijskom akcijom je uhapšen juče.

Video: Zatvorenik broj 46984 je jedini Srbin koji čeka smrtnu kaznu u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA