Uhvaćeni u "mercedesu" ubijenog profesora: Uhapšene tri osobe iz Zenice

U petak oko 20 sati pored reke Bistrice na širem području grada Livna pronađeno je telo 65-godišnjeg profesora Stipe Perkovića

  • 0
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Policija je u Vitezu u BiH uhapsila A. N. (22) i S. N. (28) iz Viteza i M. A. (24) iz Zenice, zbog sumnje da su izvršili ubistvo.

Istražitelji Policijske uprave Livno u petak su oko 20 sati pored reke Bistrice na širem području grada Livna pronašli telo 65-godišnjeg profesora Stipe Perkovića iz Livna, prenosi Srpskainfo.

Uviđaj je obavljen na mestu zločina pod nadzorom dežurnog tužioca. Pregledom tela utvrđena je nasilna smrt, a telo prevezeno u mrtvačnicu, gde će tokom dana biti obavljena obdukcija.

Portparol MUP Livanskog kantona Ivica Vrdoljak potvrdio je da je navedena trojka uhapšena.

Prema njegovim rečima oni su na području opštine Vitez u trenutku hapšenja bili u “mercedesu” registarskih oznaka BiH, čiji je vlasnik ubijeni livanjski profesor.

– Nakon dojave o nestanku profesora, operativnim radom zaposlenih PU Livno na terenu i pregledom nadzornih kamera došlo se do saznanja da je njegovo motorno vozilo u četvrtak, 17. decembra, oko 16 sati napustilo područje opštine Livno u smeru Kupresa i srednje Bosne – rekao je Vrdoljak.

Dodao je kako je o svemu odmah upoznat i MUP Srednjobosanskog kantona čiji pripadnici su zadržali sporno vozilo s navedenim osobama do dolaska livanjskih policajaca koji su ih preuzeli, piše Avaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA