≫ 

Pijanac prekidao propoved uličnog jevanđeliste: Obračun Isusa Hrista i demona na trgu Bana Jelačića

Dok je momak strastveno propovedao držeći Sveto Pismo lokalni alkoholičar ga je sve vreme prekidao ispuštajući krike i vičući "bezobrazne" reči

  • 5

Nesvakidašnji incident se dogodio na centralnom zagrebačkom trgu Bana Josipa Jelačića, tokom radnog dana oko 18 časova. Zbog restriktivnih mera protiv koronavirusa u to doba se sve zatvara pa građanima ostaje mogućnost da se šetaju. Upravo tada jedan momak počeo je da propoveda spasenje i reči Isusa Hrista.

Oko njega se okupio manji broj ljudi, ali pojavio se jedan čovek u vidno alkoholisanom stanju. Prisutni su mogli da svedoče "okršaju dobra i zla", jer dok je mladić sa klupe pozivao na pokajanje, čovek je stao pored njega i počeo da ispušta krike.

Riječanin Damir Mohorić se našao na licu mesta, pa je rešio da podeli situaciju uživo na društvenim mrežama. On je snimio momenat kada propovednik poziva demone da napuste beskućnika.

Damir je za Telegraf rekao da su svi prisutni bili u blagom šoku, ali da u pitanju nije nikakav uvežban nastup, ili tačka dvojice aktera videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeko

    20. decembar 2020 | 12:10

    Znači odavno se nisam necemu ovako nasmijao.surova istina klinac propovijeda o životu a nema pojma a ovaj stariji pun mu kofer svega i ne ostaje mu nista nego samo istinu da dobacuje

  • Iwan

    20. decembar 2020 | 12:35

    Ovaj pijani je 100 puta normalniji

  • Milan

    20. decembar 2020 | 23:37

    Zao mi je sto su ljudi totalno duhovno slepi. Momak govori istinu o Hristu I oni koji ne znaju sta znaci dar svetog duha ne znaju sta to znaci... Zazovite Hrista, ostavite ggreh I zadobijte dar svetog duha. Vreme istice. Spasite se dok je jos vremena ostalo. Od 2021. pocinje period pod imenom Great tribulation... Velika nevolja kakva nije bila od postanka sveta. Samo se smejte!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA