Putnik u Osijeku nije hteo da nosi masku, došla policija sa tri automobila i opkolila autobus

- Mislila sam da je u pitanju pljačka - kazala je građanka Osijeka

  • 3
Hrvatska policija Hrvatska policija / Foto: Tanjug/AP

Građani Osijeka prisustvovali su juče nesvakidašnjem prizoru u kome je učestvovala i policija.

Kako javlja Glas Slavonije, mladić je bez maske na licu ušao u autobus na zadnja vrata i tom prilikom posvađao se sa vozačem.

Kako piše list, zbog nenošenja maske i ulaska u autobus na zadnja vrata došlo je do razmirice između vozača i putnika, a u sve to upleli su se i policajci koji su dojurili sa tri automobila. Sve je, uz uviđaj policije, trajalo gotovo sat vremena, a za to vreme autobus na relaciji Jug II - Kanižlićeva, nije se kretao.

"Mislila sam da je pljačka"

- Iskreno, mislila sam da je u pitanju pljačka ili nešto slično, jer je policija vrlo brzo došla, parkirali su jedan automobil ispred autobusa, drugi iza, i brzo su istrčali iz vozila prema autobusu. Kada sam izašla iz pekare čula sam šta se dogodilo, odnosno zato što jedan putnik nije hteo da stavi masku na lice - rekla je za Glas Slavonije Marica Kožić iz osječkog naselja Retfala.

List navodi kako je u autobus na zadnja vrata ušao mladić bez maske na licu i nije poslušao vozača da izađe iz vozila, stavi masku na lice i onda ponovo uđe na prednja vrata. Ubrzo je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, pa čak i do guranja. Na kraju je mladić sa kartonskom kutijom u rukama izašao iz autobusa.

Kako prenosi Index, bilo je tu i verbalnog okršaja, pa je vozač pozvao policiju koja je brzo došla. Policajci su obavili razgovor sa njima dvojicom, a sve je to potrajalo gotovo sat vremena, piše list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    22. decembar 2020 | 23:15

    Pa normalno nigde u svetu nema zezanja sem kod nas,samo kod nas se moze kako se hoce dok se svuda postuju pravila pa onda zapitajmo se da li smo mi jedini naj pametniji na svetu?

  • Lejla

    23. decembar 2020 | 08:53

    Milicija trenira strogoću, da ne bude sve kako ja hoću...

  • Mato

    23. decembar 2020 | 05:55

    Evropljani divlji svet sve sami diktatori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA