≫ 

Abazović saslušan zbog pretnji, u toku istraga zbog mita

Tužilaštvo će izvršiti sve provere i ispitati slučaj do kraja

  • 2
Dritan Abazović Printskrin: Youtube/Crno na bijelo

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić potvrdio je za Dan da je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović dao izjavu pred tužiocem povodom pretnji koje su mu upućene preko društvenih mreža.

Katnić je rekao i da je u toku istraga povodom Abazovićeve izjave da mu je neko nudio novac, o čemu je govorio u emisiji Načisto, prenosi portal RTCG.

Katnić nije mogao da kaže da li se u konkretnom slučaju radilo o političkoj korupciji, već je istakao da će tužilaštvo izvršiti sve provere i ispitati slučaj do kraja, nakon čega će se utvrditi da li je taj slučaj u nadležnosti specijalnog tužioca.

Predstavnici GP URA nedavno su saopštili da je predsednik te stranke dobio ozbiljne pretnje. Mediji su objavili da je Abazoviću pretio član jedne kriminalne grupe iz regiona.

Video: Uhapšeni osumnjičeni za primanje i davanje mita

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    12. januar 2021 | 08:58

    To jeslika i prilika Milovi prvo nude pare kad ovaj intelegentan i posten covek odbije onda idu pretnje.Uhodana masinerija komunjare Mila 26 g.

  • 123

    12. januar 2021 | 08:44

    Ooo, za malo da poverujemo da je pravican

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA