Priveden Turčin osumnjičen za dvostruko ubistvo u Zenici: Kod njega pronađeni novac i nož

On je uhapšen u mestu Raško Polje

  • 1
Caner Taylan, Džaner Fuat Tajlan Foto: MUP Zeničko dobojskog kantona.

Turčin Džaner Tajlan osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Zenici pod jakom policijskom pratnjom priveden je u Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u Zenici, piše Klix.ba.

Tajlan je dovezen iz Busovače i to nakon što je uhapšen u mestu Raško Polje.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona su danas oko 13:45 uhapsili Tajlana koji je pobegao iz Zenice.

Od jutros je policija pratila tragove Tajlana koji su vodili do lokacije gde je pokušao da napravi skrovište.

Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a uz njega je pronađena određena količina novca i nož.

Nakon kriminalističke obrade u MUP-u ZDK Tajlan će biti predat u nadležnost Tužilaštva koje će najverovatnije uputiti zahtev za određivanje mere pritvora.

Da podsetimo, u Zenici su juče pronađena dva beživotna tela, a dvojica muškaraca su život izgubila zbog svega nekoliko stotina maraka.

Zbog svega nekoliko stotina maraka juče su izgubljena dva života Zeničana, a koji već oko 30 godina zarađuju za život na ulazu u zeničku pijacu gde sugrađanima i turistima menjaju novac.

Kobna sreda za njih je bila uobičajeni "radni dan“, a kada su dobili poziv od brata ubijenog Arslana Mujića da Turčinu treba razmeniti 55.000 evra, kako tvrdi izvor Avaza, u tome su videli priliku da i toga dana nešto zarade.

Međutim, posebno je ironičano da ubijeni Zeničani, Ramiz Odobašić i Arslan Mujić, zamenom 55.000 evra ne bi uopšte zaradili preterano novca, a upravo ih je taj susret koštao života.

- Ne bi, verujte, zaradili od toga ni 500 maraka. Najmanja provizija je na evru – govori sagovornik Avaza, inače kolega ubijenih Zeničana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA