Detalji dvostrukog ubistva u Zenici: Osumnjičeni Turčin zapao u kockarske dugove

On je nazvao zeničke devizere sa kojima se poznavao da mu zamene 55.000 evra. Arslan Mujić i Ramiz Odobašić otišli su da mu zamene novac, a za ovu uslugu ne bi zaradili ni 500 maraka

  • 0
Caner Taylan, Džaner Fuat Tajlan Foto: MUP Zeničko dobojskog kantona.

Bosanskohercegovačka javnost još je u šoku nakon nezapamćenog dvostrukog ubistva koje se dogodilo pre dva dana u naselju Nova Zenica, kada je u krvavi pir krenuo Džaner (Fuat) Tajlan, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.

Kako navodi "Avaz", on je nazvao zeničke devizere sa kojima se poznavao da mu zamene 55.000 evra. Arslan Mujić i Ramiz Odobašić otišli su da mu zamene novac, a za ovu uslugu ne bi zaradili ni 500 maraka.

Kada su se našli sa Turčinom, usliedio je horor. U nameri da im otme novca, a nakon fizičkog obračuna, naneo im je više ubodnih rana nožem, usled čega su obojica preminuli. Jedan je, čak, pronađen u grmlju.

Ironija je da su ubijeni poznavali osumnjičenog, s obzirom na to da je imao fast-food na ulazu u pijacu. Ranije je, takođe, menjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni da nasluti da bi mogao da isplanira nešto ovakvo i počini dvostruko ubistvo.

"Avaz" navodi da je Turčin upao u velike dugove zbog čega mu je bio potreban novac. Osim toga, navodno, bio je sklon i kocki. Kako nije imao novac da vrati dugove, osmislio je pakleni plan koji je šokirao javnost, a potom se dao u bekstvo.

Podsetimo, on je juče uhapšen na području Srednjobosanskog kantona, a danas mu je pozlilo u pritvoru zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć. Nakon pružene prve pomoći, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Video: Uhapšen 37-godišnjak zbog sumnje da je ubio staricu kod Kostolca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA