≫ 

Ovo je devojka koja je stradala na Lovćenu: Sunarodnici se opraštaju od Jelene

Jelena je preminula od posledica pada

  • 8
JElena Cvorovic Foto: Facebook/Јелена Чворовић

Članica Planinarskog kluba "Visokogorci" Jelena Čvorović (33) stradala je juče kada je skliznula niz jedan od kuloara na Štirovniku, najvišem vrhu Lovćena.

Ona je od posledica pada preminula na licu mesta.

Ovaj događaj potresao je Crnu Goru, te se na društvenim mrežama od nje oprašta porodica i prijatelji, a tugu zbog tragedije iskazuju i oni koji je nizu poznavali.

"Velika tuga, počivaj u miru, hrabra i odlučna Jelena!", "Anđeli nek te čuvaju i tvoju izgubljenu mladost", samo su neki od komentara kojima su se sunarodnici oprostili od Jelene.

"Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom događaja kada je na Lovćenu u mestu Štirovnik smrtno stradalo lice J. Č. koje je bilo u društvu dve osobe, a svi su članovi planinarskog udruženja. Tužilaštvo je donelo naredbu za obdukciju tela, dok će se u daljem toku postupka preduzimati sve neophodne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka predmetnog događaja", navodi se u saopštenju Višeg državnog ružilaštva u Podgorici koje potpisuje Lepa Medenica, državna tužiteljka, portparolka.

Video: Gorska služba spasavanja letela planinom, a onda su ugledali SOS utisnut u snegu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    17. januar 2021 | 16:17

    Planina ti dom a nebo za dusu raj..

  • Jovan

    17. januar 2021 | 21:39

    Tuga za mladi zivot , neka pociva u miru

  • Prle

    17. januar 2021 | 23:01

    Cura je prelezala koronu prije 2 mjeseca a umrla je od infarkta nije poginula pri padu , netreba se izlagati opterecenju posle ovoga zla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA