Detalji hapšenja begunca u Banjaluci: Koristio novo ime, ovako su ga otkrili

Kod uhapšenog pronađena falsifikovana dozvola Republike Srbije, a otkriven je nakon uzimanja otisaka

  • 0
Hapsenje, lisice

Foto: Shutterstock

Policija u Banjaluci uhapsila je Bobana Munjizu alias Slobodana Đakovića za kojim je bila raspisana međunarodna poternica MUP-a Srbije zbog razbojništva, saznaje Srpskainfo.

Izvor iz policije objasnio je da je begunac otkriven nakon kriminalističko-tehničke obrade, odnosno nakon uzimanja otiska prsta.

- Tokom istrage utvrđeno je da je begunac iz Srbije koji se zvao Slobodan Đaković i za kojim je raspisana međunarodna poternica u Sanskom Mostu promenio svoje ime i prezime u Boban Munjiza - objasnio je izvor iz policije.

Policijska uprava Banjaluka danas je saopštila da je identifikovala i uhapsila lice inicijala B. M. iz Banjaluke za kojim je raspisana Interpolova poternica od strane Interpola Beograd, zbog počinjenog krivičnog dela „Oružano razbojništvo“.

- Kod B. M. je pronađena i oduzeta falsifikovana vozačka dozvola Republike Srbije, te je u vezi sa tim u toku rad na dokumentovanju krivičnog dela „Falsifikovanje isprave“. Po završetku navedenih aktivnosti lice će biti predato u Sud Bosne i Hercegovine, radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Video: Pretresom stanova osumnjičenih u Beogradu i Šapcu zaplenjeno 500 grama heroina i 300 grama kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA