Lopov u BiH ukrao lekove za decu ometenu u razvoju

- Lopov je lekove, koji spadaju u grupu narkotika, ukrao iz kombija i počeo da beži - rekao je Šinik

  • 0
Sarajevo, policija, tuča migranata Foto: Klix.ba/D. Ć

Lopov, čiji je identitet policija otkrila, ali ga nije saopštila javnosti, ukrao je danas ukrao vrećicu sa 35 kutija leka "dijazepam klizme", namenjenog deci sa smetnjama u razvoju širom BiH, javljaju tamošnji mediji.

Dragoslav Šinik, predsednik Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima iz Bosanske Gradiške, kaže da je lekove ostavio u nezaključanom kombiju i da se sve desilo munjevito dok je ušao u zgradu Osnovnog suda, javlja Avaz.

- Lopov je lekove, koji spadaju u grupu narkotika, ukrao iz kombija i počeo da beži. Stigao sam ga i oteo mu vrećicu u kojoj je bilo 35 kutija "dijazepama", čija je vrednost oko 1.000 evra. Reč je o vitkom muškarcu visokom oko 180 cm, obučenog u maskirnu jaknu sa kapuljačom - rekao je Šinik.

Lopov je pobegao glavnom ulicom ulicom, a Šinik ga je prijavio policiji. Brzom akcijom policija je uspela preko sigurnosnih kamera da otkrije identitet lopova, a u toku je potraga za osumnjičenim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA