≫ 

Teška nesreća u Hrvatskoj: BMW-om se zaleteo u naplatne kućice, jedna osoba poginula

Uviđaj je u toku

  • 0
Saobracajna nesreca, Sisak Foto: Facebook/Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 5.30 na auto-putu A11 u Hrvatskoj.

- Kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u objekt HAC-a -  javlja policija, piše Dnevnik.hr.

Poginula je jedna osoba. Uvuđaj je u toku, sve okolnosti događaja se utvrđuju.

Teška prometna nesreća na naplatnim kućicama "Mraclin". Nažalost, sa smrtnim ishodom.🚨UPOZORAVAMO🚨 vozače da...Posted by Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica on Friday, January 22, 2021

- Zbog nesreće na auto-putu A11 Zagreb-Sisak na naplatnoj stanici MRACLIN, u smeru Siska vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez - upozorava i HAK.

Večernji.hr nezvanično saznaje da je vozač u automobilu BMW vozio u smeru Siska velikom brzinom, prema nekim procenama oko 150 kilometara na sat, zakucao se u prateći objekat pored naplatne satnice Mraclin u kojem se nalazio radnik HAC-a, koji je smrtno stradao.

Radnik HAC-a je sedeo za stolom, a automobil je probio zid. Automobil sisačke registracije ušao je pri tome u stazu koji je HAC izuzeo iz saobraćaja jer je to besplatan prolaz za humanitarnu pomoć za područje pogođenom potresom.

Video: Kombi pun migranata sleteo u reku u Hrvatskoj, poginula žena

(Telegraf.rs/Foto: Facebook/Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA