≫ 

Četiri Srpkinje uhapšene u Banjaluci zbog prostitucije u hotelu: Uhvaćene u akciji "Dolar"

Kod uhapšenih je pronađena određena količina novca, kao i droge

  • 18
Hapšenje, uhapšen, policija, lisice

Foto ilustracija: Shutterstock

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u toku prethodne noći, realizovali su operativnu akciju kodnog naziva "Dolar", a koja je usmerena na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Izvšena je operativno taktička radnja racija u ugostiteljskom objektu u Banjaluci vlasništvo L.Ž. iz Prnjavora.

L.Ž. je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela "Navođenje na prostituciju" i "Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije", navodi se u saopštenju policijske uprave Banjaluka.

- U okviru ovih aktivnosti lišena su slobode i lica inicijala A.M. i N.Š. iz Banjaluke, M.V., A.S., Z.D. i N.K. iz Republike Srbije zbog osnova sumnje da su za novac pružali seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Kod navedenih lica pronađena je i oduzeta određena količina novca - ističe se u saopštenju.

Slobode su lišena i 4 državljana Republike Slovenije i to lica B.Ć. kod kojeg je pronađena određena količina bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, M.S., A.D. i M.F. za koje je izvršenim testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo opojne droge kokain.

U toku je kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju navedenog predmeta. Sve mere i radnje u okviru ove akcije preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Određene aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja onako

    23. januar 2021 | 11:30

    Meni nije jasno zašto ih hapse, ako one to dobrovoljno rade to jest naplaćuju uslugu, mušterije se ne bune pa šta je tu problem, toliko se njih švaleriše možda po istim tim sobama i ništa. Jedino što ne plaćaju porez za svoj rad i nemogu da im nametnu akcizu kao za mnoge druge stvari. Imam komšinicu koja ima radno vreme od 14-22h na ibarskoj, možeš da naviješ sat po njoj nikad ne kasni, svi je u komšiluku sažaljevamo niko joj ružnu reč ne kaže teška je to sudbina. Mislili smo drugačije i osuđivali ranije takve osobe, sad svi ćutimo i kažemo ne dao Bog nikom takvu sudbinu.

  • Stevan

    23. januar 2021 | 13:04

    Legalizujte prostituciju....pa ko voli neka izvoli, placa porez i svima lepo.

  • 534

    23. januar 2021 | 11:12

    Sve za Dolar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA