≫ 

Vozač BMW-a koji je probio naplatnu kućicu ima kovid. Otac: Rekao sam mu da ne vozi ako je pio

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je radnik HAC-a

  • 1
Saobracajna nesreca, Sisak Hrvatska Foto: Facebook/Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Vozač BMW-a koji je rano jutros probio zid objekta kod naplatne stanice Mraclin u Hrvatskoj pozitivan je na kovid. Redakciju Jutarnjeg lista nazvao je muškarac koji se predstavio kao njegov otac i zamolio novinare da prenesu saučešće porodici radnika HAC-a koji je smrtno stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5:30 na auto-putu A11.

- Molim vas, prenesite saučešće porodici poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu - rekao je otac vozača BMW-a.

Novinarima je ispričao šta je prethodilo teškoj nesreći.

"Rekao sam mu da ne vozi ako je pio, nije me poslušao"

- Ja sam spavao kad je otišao. Čuli smo se sinoć i rekao mi je da je na nekoj fešti u Lekeniku. I mi tamo živimo. Rekao sam mu: Ako si pio, nemoj voziti! Ali eto, nije me poslušao. Valjda je išao do Zagreba, ne znam sad. Inače nije uzimao auto ako ja ne znam. Kad bismo se zajedno vozili namestio bi tempomat na dozvoljenu brzinu. Ne, koliko znam nije imao prekršaje zbog brzine. Ne znam šta je bilo. Čekam tu u bolnici, rekli su mi da ima otvorene prelome nogu kod kolena, slomljeno mu je stopalo, ima povredu glave - rekao je otac.

Teška prometna nesreća na naplatnim kućicama "Mraclin". Nažalost, sa smrtnim ishodom.🚨UPOZORAVAMO🚨 vozače da...Posted by Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica on Friday, January 22, 2021

Vozač BMW-a, ispričao je njegov otac, radi kod brata u građevinskoj firmi.

- Valjda je popio, ali ja sam mu uvek govorio: Pazite kako vozite, jel čitate crnu hroniku, vidite šta se dešava... Ali takvi su mladi - ispričao je otac vozača.

Otac kaže da nije znao da mu je sin pozitivan na kovid

Rekao je da je BMW koji je probio zidove na objektu HAC-a star šest godina i tehnički ispravan pa dodao kako nije znao da mu je sin pozitivan na kovid.

Da je vozač pozitivan na korona virus utvrđeno je u zagrebačkoj bolnici Rebro, gde je prvo dovezen, nakon čega je prebačen u KB Dubrava.

- Primili smo mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina koja je prebačena u KB Dubrava nakon što je u KBC Zagreb utvrđeno da je kovid-pozitivan. Izvan je životne opasnosti, ali ima teške povrede, kontuzije mozga i hematom. Zasad smo odlučili da ga pratimo i u tom delu nema potrebe za hirurškim zahvatom. Od drugih povreda, ima kontuziju oba plućna krila i lomove na obe noge te će tokom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali - rekao je dr Mislav Rakić iz KB-a Dubrava.

Video: Želeli su da izbegnu plaćanje putarine, ali su neslavno završili: Poslovice postoje zbog ovih ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA