≫ 

Otac prodao ćerku (15) za 20.000 evra radi sklapanja braka: Devojčicu iz Crne Gore odveli u Nemačku

- N. E. priveden je državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost - navodi se u saopštenju

  • 17
Crna Gora, Podgorica Vijesti.me/Savo Prelević

Policija u Crnog Gori uhapsila je N. E. (44) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima na štetu maloletne ćerke.

Kako se navodi u saopštenju policije, N. E. se sumnjiči da je "zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, prevozio i prodao maloletnu ćerku L. E. (15) u cilju sklapanja nedozvoljenog braka radi sticanja novčane koristi u iznosu od 20.000 evra".

- Osumnjičeni je u septembru 2020. godine dogovorio sa porodicom iz Nemačke sklapanje nedozvoljenog braka između svoje maloletne kćerke L. E. sa njihovim sinom, na način što je ćerku predao svom rođaku, kome je dao punomoćje da maloletnicu preveze do Nemačke, što je ovaj i učinio. Predao ju je porodici u Nemačkoj radi sklapanja nedozvoljenog braka - piše u objavi dostavljenoj portalu "Telegraf.rs".

Maloletnica je prilikom boravka u Crnoj Gori u decembru prijavila ovaj slučaj policiji.

- Uprava policije je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišila slobode N. E. koji je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost - dodaje se u saopštenju.

Video: Stravično: Pet napuštenih beba pronađeno u stanu, prekinut lanac trgovine ljudima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    25. januar 2021 | 15:03

    Ne pravite se ludi...i sami znate da su to romi i njihovi običaji...iste običaje imaju i u Srbiji...

  • ID

    25. januar 2021 | 14:25

    stoka

  • Cika Velja

    25. januar 2021 | 14:44

    Dosta vode ima Dunavom da protece dok Crnogorac shvati sta je obraz,sta je čojstvo,sta junastvo...jer danas,od svega ovog,on nema nijedno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA