Mladić osumnjičen da je ubio Gojka, pa telo bacio u bunar: Prethodno pokušao da opljačka dve žene

Meštana Koljana tvrdi da je kobne noći B. V., koji se sumnjiči za ubistvo, pokušao da upadne u njenu kuću

  • 0
Policija, republika srpska, police Republic Srpska

Foto: AFP/Profimedia

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče B. V. (22) zbog sumnje da je ubio, a potom u bunar bacio telo Gojka V. (76) u mestu Koljani kod Laktaša. Mladić se sumnjiči da je Gojka prvo nasmrt pretukao, a onda telo bacio u bunar u blizini žrtvine kuće.

Meštani tvrde da je B. V. u noći ubistva, u nedelju, pokušao da opljačka jednu kuću u Koljanima, ali su žene uspele da ga oteraju, piše Srpskainfo.

U noći kada je Gojko ubijen on je prvo, navodno, otišao u obližnju kuću u kojoj su bile Gordana B. i njena majka Danica S.

- Prvo je lupao na vrata, a kada sam zagalamila, on je otišao. Posle toga sam čula neku vrisku i kroz prozor sam videla auto koje se kretalo sa ugašenim svetlima. Posle nekog vremena ponovo je došao do vrata i počeo da lupa – rekla je Gordana za Srpskainfo.

Kaže da se uplašila kao nikad u životu.

- Razbio je rukom prozor na vratima, te je pokušao da ih otključa sa unutrašnje strane. Gledala sam smrti u oči i počela sam da jaučem i dozivam pomoć. Samo sam ponavljala da mi je još samo jednom u životu da vidim sina – ispričala je Gordana.

Dodala je da je uzela telefon i pokušala da pozove supruga, a da joj je od straha telefon ispao iz ruke.

Tada je čovek, za kojeg se sumnja da je u pitanju B. V. pobegao od njene kuće. Gordana kaže da je zatim pozvala policiju, koja je došla i tek nakon njihovog ubeđivanja su prišli i uhapsili B. V.

Sumnja se da je između ova dva dolaska do ove kuće B. V. ubio nesrećnog starca. Telo nesrećnog Gojka pronađeno je u utorak u večernjim časovima.

Lokalni mediji pišu da je osumnjičeni od ranije poznat policiji. On je, navodno, optužen da je u decembru 2018. godine na lokalnom putu u mestu Miloševci, opština Laktaši, svojim automobilom marke "VW Golf" presreo vozilo "Mercedes", onemogućio mu dalje kretanje, i na silu izvukao S. Ć. (24) i naneo mu povrede, zatim ga ugurao u svoj automobil i ukrao oko 500 КM (oko 250 evra).

Video: Nastavlja se suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA