Detalji zaplene pola tone droge u Crnoj Gori: U kamionu nađeno 85 paketa

Policija je podnela krivične prijave protiv M.V. (27) iz Nikšića i S.L. (30) iz Danilovgrada

  • 1
Marihuana, zaplena, Podgorica

Foto: Uprava policije Crne Gore

Crnogorska policija i carina pronašle su danas pola tone marihuane u kamionu koji je, kako je saopšteno, trebalo da napusti Crnu Goru preko graničnog prelaza Debeli Brijeg/Karasovići na granici s Hrvatskom.

Crnogorski policajci i carinici su, kako se navodi u saopštenju, skeniranjem teretnog vozila nikšićkih registarskih oznaka firme "Vojičić-komerc" na carinskom terminalu u Podgorici uočili da se pored redovno prijavljene robe namenjene za izvoz za kupca iz Italije u tovarnom delu nalazi neprijavljena roba, navodi Hina.

 

- Nakon indikacija sa snimke skenera pristupilo se fizičkom pregledu vozila i uz pomoć specijalizovane opreme u tovarnom delu vozila, pored uredno prijavljene robe za izvoz, pronađeno je sakriveno 85 paketa različite veličine sa sadržajem biljne materije za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuani - saopštila je policija, navodeći da je kamion Crnu Goru trebalo da napusti preko graničnog prelaza Debeli Brijeg.

Policija je podnela krivične prijave protiv M.V. (27) iz Nikšića i S.L. (30) iz Danilovgrada, kojima se na teret stavlja krivično delo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, javljaju "Vijesti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    27. januar 2021 | 18:35

    To je za licnu upotrebu, 😋svu tu bandu treba na dozivotnu robiju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA