≫ 

Tijana Ajfon priznala krivicu: Preti joj godinu dana zatvora

Tijana Ajfon potpisala sporazum o priznanju krivice, predložena joj je kazna od godinu dana zatvora

  • 12
Tijana Ajfon

Foto: Marko Jovanović

Tijana Maskimović (29) poznatija kao Tijana Ajfon, u potpunosti je priznala krivicu za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

U predmetu protiv optužene za međunarodno navođenje na prostituciju, ona je u prisustvu advokata, u potpunosti sporazumno priznala krivicu.

- Skladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je sa ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju krivičnog dela. Sklapanjem sporazuma, optužena se odriče prava na suđenje i prava na žalbu na presudu koju joj na temelju sporazuma, izrekne Sud BiH – rekao je portparol Tužialštva BiH Boris Grubešić, prenosi Srpskainfo.

Sud BiH prihvatio je sporazumno priznanje krivice.

Optužena je uhapšena u maju prošle godine, kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u BiH, zajedno sa još dve devojke sa područja Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine.

Provedenom policijskom akcijom, učesnici zabave su otkriveni i uhapšeni od strane MUP Srpske.

Podsetimo, Tijana Ajfon je, nakon što je sredinom prošle puštena iz pritvora u kom je boravila skoro 30 dana rekla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru.

Iskreno nije lako. Ko kaže da je lako, laže. Ali zahvaljujući KPZ Bijeljina i svim ljudima tamo, zaposlenim, meni je ovaj pritvor bio nekako laganiji, jer su se svi poneli prema meni ljudski. Hvala im na svemu, to im nikada neću zaboraviti - rekla je Maksimovićev

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA