≫ 

Vetar u Podgorici uništio fasade i krovove stambenih objekata: Oštećena i jahta od 200 miliona evra

Kako piše na društvenoj mreži oštećena joj je bočna strana

  • 7
Nevreme vetar Podgorica Crna Gora Foto: Facebook/Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica

Usled snažnih udara severnog vetra, koji od subote duva u Podgorici, došlo je do oštećenja na fasadama i krovovima stambenih objekata, a polomljena su i stabla na bulevarima i u parkovima, saopštile su gradske vlasti.

Kako se navodi u saopštenju Glavnog grada Podgorice, sve nadležne službe su na terenu kako bi sanirali štetu i građanima obezbedili normalno funkcionisanje, prenosi ''Vijesti'', piše Tanjug.

- S obzirom na to da su udari vetra i dalje jaki i da će ovi vremenski uslovi potrajati i narednih dana, pozivamo sve građane da u cilju bezbednosti budu krajnje oprezni pri kretanju u blizini objekata i visokog zelenila.

Poseban apel skupštinama etažnih vlasnika da vode računa prilikom odabira firmi koje izvode radove na objektima kolektivnog stanovanja, da ne bi dolazilo do ovakvih pojava - navodi se u saopštenju.

Jahta Black Pearl vredna preko 200 miliona evra takođe je oštećena kako se navodi na Instagram profilu podgoricki_vremeplov.

Kako piše na društvenoj mreži oštećena joj je bočna strana.

Video: Sva sila košave na snimku iz Novog Sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA