≫ 

Prebili ga zbog 25 evra duga: U bolnici mu sanirali povrede i pustili ga, umro od krvarenja

Povređenog zbrinuli u bolnici u pustili na kućno lečenje, četiri dana kasnije je preminuo

  • 2
Markov trg, hrvatska policija

Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu donelo je rešenje o sprovođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (34) zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv života i tela teškom telesnom povoredom sa posledicom smrti, saopštili su iz Tužilaštva.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. juna 2020. oko 2 sata iza ponoći, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenog u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna (oko 25 evra).

Oštećenog je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob.

Sumnja se da je tokom sukoba, sa namerom da ga teško povredi, osumnjičeni udario muškarca šakom u glavu usled čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i telom u tlo i pritom zadobio povrede u vidu krvnog podliva kože glave, trupa i svih udova, i prelom više rebara.

Dalji fizički napad na oštećenog su sprečile prisutne osobe.

Oštećenom je istoga dana, u jutarnjim satima, pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu negu, međutim, 13. juna 2020. preminuo je u porodičnoj kući usled krvarenja do kojega je došlo zbog preloma rebara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    15. februar 2021 | 13:45

    Ma kako da ne,udario ga šakom u glavu a ovom pomodreli svi udovi izlomuo rebra i prsla mu lobanja!Ovaj nesretnik je bio sutiran i prebijan sipkama i nista drugo...

  • Lucifer

    15. februar 2021 | 14:08

    Zar 25 evrića nije dug,što nije vratio 30 e pa da bude živ i zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA