Dodik ugostio glumce iz Republike Srpske koji su učestvovali u snimanju filma "Dara iz Jasenovca"

Dodik je rekao da je njegov cilj bio da im se zahvali i podrži, da sa starijima govori o nekim budućim aranžmanima, a mlađima da zahvali za predanost zato što su na najbolji način predstavljali Republiku Srpsku

  • 3
Milorad Dodik Foto: ATA Images

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da će večerašnje prikazivanje filma "Dara iz Jasenovca" na Radio-televiziji Republike Srpske pokazati koliko je ovo ostvarenje važno za srpski narod.

Dodik, koji je danas u zgradi Vlade RS u Banjaluci primio glumce iz Republike Srpske koji su učestvovali u snimanju tog filma, rekao je da je njegov cilj bio da im se zahvali i da ih podrži, da sa starijima govori o nekim budućim aranžmanima, a mlađima da zahvali za predanost zato što su na najbolji način predstavljali Republiku Srpsku.

Milorad Dodik Milorad Dodik je u zgradi Vlade RS u Banjaluci primio glumce iz Republike Srpske koji su učestvovali u snimanju filma "Dara iz Jasenovca"-Foto: ATA Images

- Uz skromne poklone, obezbedili smo podršku koja će biti dovoljna da na najbolji način osete brigu institucija Republike Srpske - istakao je Dodik, prenosi RTRS.

Film "Dara iz Jasenovca" režisera Predraga Antonijevića večeras u 20.00 imaće ekskluzivnu televizijsku premijeru na Radio-televiziji Srbije i Radio-televiziji Republike Srpske.

Među glavnim glumcima u ovom ostvarenju su Anja Ilić i Zlatan Vidović, koji glume roditelje male Dare, koju igra Biljana Čekić, a u filmu glume i glumci iz RS Željko Erkić, Slobodan Perišić, Goran Jokić, Dragoslav Medojević, Sandra Ljubojević i Nikolina Friganović.

Film je premijerno prikazan 25. novembra u Gračanici.

Video: Dodik: Patrijarh da obezbedi dobru saradnju države i crkve

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyu

    20. februar 2021 | 16:27

    Koga provocira? Kako neko tko nagradi glumce za istinit film može nekoga provocirati,tu se pronalaze u provociranju samo oni koje boli istina.

  • BN-1

    20. februar 2021 | 15:06

    Ovaj samo politikom provocira,sklonićega ga kad-tad sa tog mesta ili glasači ili Bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA