Tinejdžer srpske nacionalnosti povređen u masovnoj tuči u Vukovaru: Završio u bolnici

Incident je potvrđen iz PU Vukovarsko - srijemske

  • 3
Tuča, pesnica, napad

Foto-ilustracija: Shutterstock

U sredu nešto u Vukovaru se dogodio još jedan incident u kojem je učestvovalo više mladih osoba, a najmanje jedna osoba je povređena i zatražila je pomoć lekara u vukovarskoj bolnici. Povređen je srednjoškolac srpske nacionalnosti.

Prema nezvaničnim informacijama incident se dogodio kada je grupa srednjoškolaca krenula do pekare da kupi užinu. Na tome putu ih je napala druga grupa mladića, a navodno su korišćene i palice, javlja portal press032.com.

Incident je potvrđen iz PU Vukovarsko - srijemske. Rečeno je kako se i dalje vrši kriminalističko istraživanje kao i da ima i privedenih osoba.

Povodom toga događaja saopštenjem za javnost oglasio se i predsednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar.

- Pozvao sam sve političke stranke da osude ove današnje napade na pripadnike srpske zajednice koji su se dogodili ispred Tehničke škole Nikola Tesla. Niko me neće ubediti da se ovde radi o sukobima navijača i navijačkih grupa već je jasno da se radi o dirigovanim napadima na pripadnike srpske zajednice, a sve u svrhu destabilizacije međunacionalnih odnosa u gradu Vukovaru.

Takođe, verujem da ovakve međunacionalne sukobe ne bi trebalo niko da koristi u svrhu predizborne kampanje.

Pozivam sve mlade ljude da prestanu sa ovakvim aktivnostima te isto tako da se političari dozovu pameti i da osude ovaj čin. Očekujem da sve institucije rade svoj posao i da učine sve da se spreče budući incidenti - rekao je Kolar.

Video: Tuča u Šapcu: Muškarac slomljene noge ne može da ustane, biju ga dok leži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    25. februar 2021 | 09:45

    Jasenovac se nastavlja.....ustase i dalje ne miruju

  • Невена

    25. februar 2021 | 09:44

    Све што се буде више јавно говорило и снимало о звјерствима њихових предака све ће више усташлук из њих говорити и дјеловати. Изненађује ме количина њихових муслиманских истомишљеника , мада када се мало размисли тако некако је и тада било. Жао ми је свих преосталих Срба по Хрватској , федерацији, Македонији, Црној Гори - треба им дипломатијом што више помоћи ...

  • Senka

    25. februar 2021 | 10:54

    Stante ustase.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA