≫ 

Otac i sin ucenjivali muškarca zbog pedofilije za 5.000 evra, sudija im odredio pritvor

- Ako nam doneseš taj novac, nećemo te prijaviti policiji za pedofiliju. A osim toga, više mojoj ćerki ne smeš da se približiš, niti išta da joj kažeš - navodno je kazao je M.D. tom muškarcu

  • 0
Hapšenje, lisice Ilustracija, Foto: Shutterstock

Otac i sin, M.D. i E.D. osumnjičeni su za iznudu, te im je sudija zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Kako javljaju hrvatski mediji, oni se terete da su iznuđivali su čoveka koji je navodno prišao njihovoj 12-godišnjoj ćerki, odnosno sestri.

Ona je njegovo neprimerno ponašanje prijavila svojoj majci, koja je to kazala suprugu. A on je potom sa sinom otišao do igrališta na kom su zatekli oštećenika. Prvo su ga fizički napali, a zatim su zatražili da im donese 5.000 evra, prenosi "Večernji list".

- Ako nam doneseš taj novac, nećemo te prijaviti policiji za pedofiliju. A osim toga, više mojoj ćerki ne smeš da se približiš, niti išta da joj kažeš - navodno je kazao je M.D. tom muškarcu, tvrdi ovaj list.

Međutim, on je ipak odlučio sve da prijavi policiji, koja je privela oca i sina i sumnjiči ih za iznudu.

Video: Uhapšen tokom iznude, upao u zamku policije: Spektakularno hapšenje specijalaca u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA