≫ 

Mediji u BiH: Elez se sa aerodroma vraćao da kaže šta sve zna o likvidacijama u Srbiji

Naime, iako se spekulisalo da je Elez sa zakašnjenjem stigao u Sarajevo jer mu je pozlilo na aerodromu, mediji u BiH pišu da je do kasnijeg izručenja došlo da bi Elez srpskoj policiji otkrio svoja saznanja

  • 2
Darko Elez Foto: D. S./Klix.ba

Sa izručenjem Darka Eleza iz Srbije u BiH se kasnilo jer je, navodno, uoči polaska iz Beograda tražio da ispriča sve što zna o likvidacijama u Srbiji.

Naime, iako se spekulisalo da je Elez sa zakašnjenjem stigao u Sarajevo jer mu je pozlilo na aerodromu, mediji u BiH pišu da je do kasnijeg izručenja došlo da bi Elez srpskoj policiji otkrio svoja saznanja.

Kako prenosi AvazElez je navodno sat vremena pred izručenje BiH, zahtevao od istražnih organa Srbije da im ispriča sve šta zna o pojedinim likvidacijama u Srbiji.

Zbog toga je, kako prenosi ovaj list, sa Aerodroma Nikola Tesla vraćen u prostorije MUP-a Srbije, gde je išao na poligrafsko testiranje, kako bi se utvrdili svi njegovi navodi i tvrdnje.

Izvori "Avaza" tvrde da je Elez u Sarajevo stigao dobrog zdravstvenog stanja i da mu nije ukazivana bilo kakva medicinska pomoć.

Podsetimo, jutros je trebalo da bude održano ročište Elezu, koje je odloženo. Danas se očekuje predlog za određivanje pritvora i on će biti upućen tokom dana Sudu BiH.

Tužilaštvo Eleza sumnjiči za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici 2018. i 2019. godine.

Elez je bio u ekstradicionom pritvoru od hapšenja u decembru u Beogradu.

Sinoć je izručen uz jako policijsko obezbeđenje na Sarajevski aerodrom, na sebi je imao pancir i šljem.

Video: Nastavljen pretres terena: Policija i danas pretražuje Frestajler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidovita Zorka

    4. mart 2021 | 12:47

    Pa zar neko moze poverovati da covek ovakvog kalibra za sat vremena moze ispricati sve sto zna ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA