Kolinda Grabar Kitarović ima novi posao

Bivša predsednica Hrvatske biće svetnik u razvoju obrazovnog programa namenjenog profesionalnim i bivšima sportistima

  • 2
Kolinda Grabar Kitarović

Printskrin: Youtube/Martina Mihalic Modersmålsskolan

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović biće savetnica u razvoju obrazovnog programa namenjenog profesionalnim i bivšima sportistima (ZŠEM).

Reč je o programu koji bi profesionalnim i bivšim sportistima trebalo da omogući nove poslovne karijere nakon što okončaju one sportske.

Budući da je nakon predsedničkog mandata postala članica Međunarodnog olimpijskog odbora i Hrvatskog kluba olimpijaca, Grabar-Kitarović će u tom programu imati ulogu savetnice.

The former President of the Republic of Croatia, Kolinda Grabar-Kitarović will support ZSEM's ambition to further expand...Posted by Zagreb School of Economics and Management - ZSEM on Wednesday, 3 March 2021

 

 

- U svetu je uobičajeno da se bivši predsednici po okončanju svojih političkih karijera angažuju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za dalji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorili su prostor za našu saradnju rekla je Grabar Kitarović - preneli su hrvatski mediji.

Video: Zbog ovoga joj se svi smeju: Pogledajte kako predsednica Hrvatske pokazuje tri prsta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA