Abazović čestitao izbor Osmanijevoj

Abazović je rekao da je siguran da će Osmani odgovorno i sa uspehom obavljati tu "visoku dužnost"

  • 17
Vjosa Osmani

Foto: Tanjug/AP

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je Vjosi Osmani izbor za kosovskog predsednika i uveren je, kako navodi, da će njen izbor "poboljšati kvalitet života građana dve zemlje".

- Povodom Vašeg izbora na dužnost predsednice Republike Kosovo, upućujem Vam najiskrenije čestitke, uveren da će rezulati naše dobrosusedske saradnje u krajnjem značiti poboljšanje kvaliteta života građana dve zemlje - saopštio je Abazović.

Siguran je kaže da će Osmani odgovorno i sa uspehom obavljati tu "visoku dužnost".

- Smatram da je interes Crne Gore i Republike Kosovo da, ulažući ogromne napore u reformama vezanim za evropske integracije, zemlje ovog regiona budu punopravne članice EU i NATO. Želim da u budućnosti zajednički radimo na tome - naveo je Abazović, preneo je portal CdM.

Podsetimo, Vjosa Osmani, koja je glasovima većine poslanika prištinske skupštine izglasana za predsednika privremenih institucija, preuzela je danas tu dužnost. Tom događaju prisustvovali su i ambasadori stranih zemalja u Prištini, kao i premijer privremenih institucija Aljbin Kurti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    6. april 2021 | 14:47

    Ne vredi!mora se ceo Srpski narod podici i sve ispocetka!!!Totalna pobeda za samu vlast u CG.Pa sve iznova,rasterati ovu bagru izdajnicku!!!!

  • KOSOVO

    6. april 2021 | 14:43

    KOSOVO JE SRBIJA!

  • Valjevac

    6. april 2021 | 14:39

    Lazna Drzava,, nikad nece biti pravna Drzava Zapamtite ovaj komentar..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA