Stanivuković: Vučić je mnogo uradio za Banjaluku

Stanivuković je rekao da je Vučiću upućen poziv da poseti Banjaluku 22. aprila, na Dan grada, “uz razumevanje da ukoliko mu to obaveze ne dozvole taj poziv može da se odnosi i na 24. i 25. april”

  • 42
Zoran Radojičić, Draško Stanivuković

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeljen je Ključ Grada Banjaluka sa Poveljom Počasnog građanina, a gradonačelnik Draško Stanivuković kaže tim povodom da je srpskom predsedniku upućen poziv da dođe na Dan tog grada, 22. aprila.

Stanivuković ističe da je Vučić uradio mnogo za Banjaluku, ne samo u vreme pandemije virusa korona, već i mnogo pre toga i zbog toga je banjalučka Skupština grada jednoglasno odlučila da mu dodeli Ključ grada sa Poveljom Počasni građanin.

Reč je, kaže Stanivuković, o više od 70 miliona evra raznih vidova podrške.

- Imamo nagoveštaj da će Vlada Srbije i Beograd biti partner Banjaluci i u drugim važnim projektima kako ove, tako i narednih godina, te da se politika zvaničnog Beograda prema Banjaluci ne menja, s obzirom na to da su se desile promene u Banjaluci, što je za nas važno - rekao je Stanivuković.

On je naveo da je Vučiću upućen poziv da poseti Banjaluku 22. aprila, na Dan grada, “uz razumevanje da ukoliko mu to obaveze ne dozvole taj poziv može da se odnosi i na 24. i 25. april”.

- Radimo i na tome da stupimo u kontakt sa našim najvećim sportistom Novakom Ðokovićem, kojem je 2015. godine dodeljeno isto priznanje, ali mu nije uručeno zbog njegovih obaveza - rekao je Stanivuković, preneli su banjalučki mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dama bez blama

    14. april 2021 | 08:02

    Mali je buducnost tamo i dobro je da se na vreme oni povezu i zgotive.

  • Jelena

    13. april 2021 | 15:44

    Gradjani Banjaluke cene sve stvari koje je Aleksandar Vucic uradio za Republiku Srpsku.

  • pero

    13. april 2021 | 16:33

    Za nas u Srbiji nije vazno ko vlada u Srpskoj ili Banja Luci .Neka se oni medju sobom kusuraju ali Srbiji je duznost da koliko moze pomaze bracu preko Drine.Ko ce pomagati nego mi jedni drugima.Srbin je mio ma koje vere bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA