Turković u kupovinu išla službenim kolima i pod pratnjom, građani ogorčeni: Oglasila se i ministarka

Kako može da se vidi na fotografijama, Turković je sinoć sa dva službena vozila otišla u prodavnicu, a sa njom su bili i telohranitelji

  • 13
Bisera Turković

Bisera Turković / Printskrin: YouTube/Al Jazeera Balkans

Na društvenim mrežama su objavljenje fotografije ministarke spoljnih poslova BiH Bisere Turković (SDA) kako odlazi u prodavnicu uz veliko obezbeđenje.

Kako se može videti na fotografijama, ona je predveče sa dva službena vozila otišla u prodavnicu, a s njom su bili i telohranitelji.

Na automobilima su stajala i rotaciona svetla, a javnost je naljutio način njenog ophođenja s javnim novcem, odnosno korišćenje službenih vozila u privatne svrhe, piše Avaz.

Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u Bingo u...Posted by Ermin Zatega Duca on Tuesday, April 13, 2021

 

 

Nakon što su objavljene fotografije, ministarka je reagovala i rekla da to nije uradila zato što želi nego zato što mora, jer je po zakonu pratnja obavezna.

Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira....Posted by Bisera Turkovic on Tuesday, April 13, 2021

 

 

- Verovali ili ne, zamenici predsedavajućeg Saveta ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 časa, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze - napisala je ona, između ostalog, na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovac

    14. april 2021 | 09:11

    Goni se bre babo,možeš ici sama gdje hoceš,niko te nece primijetiti!

  • Ja

    14. april 2021 | 08:48

    Dugog i napornog dana? Jao, kao da stvarno nesto i radite?

  • O

    14. april 2021 | 08:54

    Opa ona u kupovinu s dvoje kola i pratnjom, a penzioneri u Srbiji ne smeju ni liftom jer nemaju ni dinara da se ne brukaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA