Tragedija u Bihaću: Pacijent skočio sa prvog sprata kovid odeljenja

Patrola policije je konstatovala da je 59-godišnjak iz Velike Kladuše zadobio teške telesne povrede usled kojih je preminuo

  • 2
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Sa prvog sprata Infektivnog odeljenja Kantonalne bolnice u Bihaću u ranim jutarnjim satima skočio je 59-godišnji pacijent iz Velike Kladuše koji se lečio od korona virusa.

Usled zadobijenih povreda je preminuo, potvrđeno je iz MUP USK koji sprovodi istragu u ovom slučaju, prenosi Avaz.ba.

- U 07:10 sati policijska stanica Bihać primila je telefonsku prijavu da je jedan pacijent u Kantonalnoj bolnici skočio sa prvog sprata kovid 3 odeljenja. Patrola policije je potvrdila navode dojave te konstatovala da je 59-godišnjak iz Velike Kladuše zadobio teške telesne povrede te da je ubrzo nakon pada od zadobijenihi povreda i preminuo. Uviđaj je u toku - kazao je Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije.

Istragu u ovom slučaju se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    15. april 2021 | 10:23

    verovatno imao psihičkih problema ali ne od covid da je skocio ali bolnica i doktori to sve naplacuju i svaki pacijen koji umre i se ubije pise se radi covid se desilo sramota za takve ustanove skoro sm video crne dzakove sa umrlima verovatno u brazilu sve ih dizu jednom rukom i napunjeni papirom kad su poceli da ih otvaraju samo se na novac misli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA