Dramatično subotnje popodne u Splitu: Policija ulicama grada jurila naoružanog mladića

Policijski službenici bili prinuđeni da upotrebe silu - sprej i sredstva za vezivanje

  • 0

Meštani Splita danas su svedočili dramatičnoj poteri. Naime, policijski službenici ulicama grada jurili su mladića koji je u ruci držao hladno oružje.

Potera se odigrala usred bela dana, a nekoliko policajaca i policajki mladića su jurili po po Plokitama i Sućidru, piše "Blic".

Na video snimku objavljenom na Fejsbuk stranici "Split uživo" vidi se kako policajci idu nekoliko desetina metara iza mladića koji u ruci drži nož. On se tokom bekstva nekoliko puta okrenuo prema policijskim službenicima.

- Danas oko 15.48 dobili smo dojavu da ulicom ide muškarac koji u ruci nosi nož, nakon čega je ušao u prodavnicu i uzeo drugi nož, te izašao na ulicu. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ekipa kako bi pronašli muškarca. Pronađen je nakon 20-tak minuta. Rečeno mu je da baci noževe, što je on odbio, nakon čega su policijski službenici bili prinuđeni da upotrebe silu - sprej i sredstva za vezivanje - saopštili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako dodaju, on je potom priveden, a nakon toga su ga pregledali lekari.

- U ovom trenutku je u službenim prostorijama, policijsko ispitivanje je u toku. U ovom događaju nije bilo povređenih osoba - dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA