Abazović nakon saslušanja: "Ne znaju za koje krivično delo su me pozvali"

On je saslušan po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog tvrdnji koje je izneo gostujući u emisiji "Načisto" na TV Vijesti

  • 4
Dritan Abazović Dritan Abazović / Printskrin: Youtube/Crno na bijelo

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović saslušan je danas u svojstvu građanina u Specijalnom policijskoj odeljenju, a nakon toga je novinarima rekao da "oni ne znaju za koje krivično delo" su ga pozvali.

Abazović je pozvan na saslušanje zbog izjave o nedavnim protestima u Bogetiću, kod Nikšića.

On je tada, naime, ponovio ono što je prethodno rekao premijer Zdravko Krivokapić, da vlada ima operativna saznanja da blokadu puta u Bogetiću organizuje bivši prvi čovek Uprave policije Veselin Veljović.

- Sva operativna saznanja koja imam, ima i Uprava policije. Što govori da oni ili nemaju saradnju, ili Specijalno državno tužilaštvo zloupotrebljava položaj - rekao je Abazović po izlasku sa saslušanja, preneli su crnogorski mediji.

Podsetio je da je u emisiji Načisto TV Vijesti govorio o operativnim podacima, a da to znači da ih i oni imaju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    20. april 2021 | 14:57

    Komunisti su nas Srbe razjedinili .Molim vas braco Srbi uz nuzno postovanje razlicitost jer zivimo u drugim sredinama jedno nam je zajednicko Vera Kultura i postovanje Srpske nacije bez da nekoga vredjamo.

  • Бане

    20. april 2021 | 13:58

    Možemo da govorimo šta nam je volja... Međutim,..., uz sve ostale jugo republike, svojim otcepljenjem od nas 2006. godine i Crna Gora je JOŠ KAKO naučila šta je državotvornost i samopoštovanje. Kao najbolji primer toga koliko god se to mnogima i ne dopalo ukidanje prava na ulazak Matiji Bećković i i Vladi Georgijevom. Jer ti jedan narod nazivaš "šačicom jada" i pritom "izmišljenim narodom", a da bilo ko očekuje gostoprimstvo ravno je svemu, samo ne zdravom razumu. Šta je, s druge strane, što se naše države tiče kad su u pitanju Dino Merlin, Hanka Paldum, Emir Hadžihafizbegović u pitanju...??? I mnoge druge eks ju javne ličnosti??? Možda se nama raj novi, "milogorski" identitet i ne sviđa, ali... Na kraju, šta imamo i sa unionistima? Najbolji primer su upravo "prekodrinski" Srbi. Malo Bosanac/Hercegovac, malo Srbin, a ustvari nikog i ništa ne poštuje... Isto bi bilo i sa "prosrpskim" Crnogorcima, a od svega toga najviše "nepoštovanja" i "samoNEpoštovanja" upravo ima Srbija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA