≫ 

"Bubnuću te, složiću te dole": Oglasila se doktorka Sanja koja je snimljena kako preti pacijentu

Incident je navodno nastao u bolnici u Doboju

  • 19
Doktori, medicinsko osoblje, zaštitna odela, maske, rukavice, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Snimak, u kojem doktorka u Doboju Sanja Govedarica preti pacijentu da će ga udariti u međunožje, izazvao je dosta reakcija javnosti. U razgovoru za Klix.ba Govedarica je kazala da narod najbolje zna ko je ona.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu preti pacijentu da će ga "bubnuti nogom u ja**", dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitaoci su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na odeljenju neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix.ba telefonski je kontaktirala dr Govedaricu, koja nije detaljno želela da komentariše događaj, rekavši da nije bitno šta narod priča.

- Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, "nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici", e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna, na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna - kazala je Govedarica za Klix.ba u vidno raspoloženom tonu.

Video: Novorođenče sa simptomima kovida na respiratoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladic

    27. april 2021 | 17:01

    Nista posebno u Dobojsku bolnicu odete zdravi vratite se bolesni ovo je prava slika ove bolnice osoblje je katastrofalno bezobrazni neodgovorni ako nemas 100 km da das djabe ides u bolnicu

  • Srbbgd

    27. april 2021 | 18:54

    Nije ona ovo uradila iz čista mira mora da su je debelo isprovocirali. Vidi se da je žena premorena.

  • E

    27. april 2021 | 18:44

    Moj narode! Neznate vi sta ljudi trpe po bolnicama!? M. Radnici su bezdusnici!!! I treba narod da sve prijavljuje, sta se radi!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA