Sinovi pajserom tukli majku do smrti kod Vukovara: I ranije su je zlostavljali

Sinovi su nakon napada pobegli, ali ih je policija uhapsila

  • 10
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Državno tužilaštvo objavilo je nove detalje teškog ubistva koje se u četvrtak dogodilo u Šarengradu kod Vukovara u Hrvatskoj.

Dvojica sinova optuženi su da su majku nasmrt pretukli pajserom. Nakon toga su pobegli, ali policija ih je pronašla i uhapsila. Određen im je istražni zatvor.

- Postoji osnovana sumnja da su 29. aprila 2021. oko 18:30 sati u Šarengradu, 27-godišnji osumnjičeni i 34-godišnji osumnjičeni, zajedno i po prethodnom dogovoru, u dvorištu porodične kuće pričekali majku (1964.) koju su prethodno verbalno i fizički zlostavljali. Kada je ona ušla u dvorište, koristeći njeno poverenje jer nije očekivala njihov dolazak i napad, nakon prepirke, u cilju da je usmrte zadali joj više udaraca u predelu glave i tela. Majka je ubrzo preminula usled nanesenih višestrukih povreda glave - objavilo je Županijsko državno tužilaštvo u Vukovaru.

Sudija istrage prihvatio je predlog DORH-a da se braći odredi istražni zatvor zbog uticaja na svedoke i opasnosti ponavljanja sličnog dela, prenosi Index.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    2. maj 2021 | 22:53

    Žalosti... Rodiš sebi zlo,jadna žena.

  • Biljka

    2. maj 2021 | 22:49

    Jadna zena. Rodila decu, othranila ih , odvajala od usta, muci se da postanu ljudi, i kada odrastu ubiju je. Sta reci?Uzas!

  • Ljubiša

    2. maj 2021 | 22:28

    Ustaška posla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA