Užas u Jajcu: Učenica tukla i ponižavala vršnjakinju, sedela joj na grudima, druga deca sve snimala

Očekuje se skora reakcija policije, Centra za socijalni rad, školske uprave i dečijeg psihologa

  • 20
Vršnjačko nasilje u Jajcu

Printscreen/Avaz.ba

Stravičan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u dvorištu Osnovne škole u Jajcu.

Akteri šokantnog snimka su dve devojčice, učenice osnovne škole, prenosi Avaz.

Kako se vidi na nekoliko objavljenih videa, jedna devojčica oborila je drugu na zemlju, a potom joj sela na prsa udarajući je. Zlostavljana učenica pokušava da se odbrani štiteći rukama lice, dok je zaprepašćujuće i to što ostala deca huškaju napadačicu i sve snimaju telefonima i psuju.

 

Kako nezvanično saznaje Avaz, devojčica je već duže vreme maltretirana, a "na zub" ju je uzela grupa učenika koji su je određeno vreme kinjili, a sada je i fizički napadnuta.

Očekuje se skora reakcija policije, Centra za socijalni rad, školske uprave i dečijeg psihologa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    9. maj 2021 | 09:34

    Ovo je igledalo porodice,ogledalo roditelja!!!! Treba da ih je sramota kakvo su dete odgajili !!!! Trebalo bi je svakoga dana nakon skole ostavljati da riba WC solje i u muskom i u zenskom wc-u i snimati za primer drugima,a roditeljima novcana kazna od 1000e pa da vidimo koje bi se dete usudilo da ponovi tako nesto!!!!

  • Nino

    9. maj 2021 | 09:56

    Ovo je sve posledica feminizma. Devojčice igraju fudbal, ragbi, treniraju boks/MMA, glume policiju, vatrogasce, voze autiće i na kraju kao muškarci rešavaju konflikte odmeravanjem snaga i ponižavanjem. Ti si ćero tatin sin! Nesposobne ne znaju da skuvaju sebi čaj, ne daj bože da odu do prodavnice ili da bace đubre. Škole su ionako urušen sistem tako da ne treba očekivati da se tamo bave decom već svojim platama.

  • Petar

    9. maj 2021 | 09:04

    Majke od ove delikventkinje sigurno gleda farmu i daje cerki primer. Malena da ide sa huskacicama da bere maline preko leta a majka u zatvor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA