Majka pretučene devojčice u Jajcu: Ćerka ne vidi na jedno oko, vodim je u bolnicu

Snimak na kojem se vidi kako devojčica tuče vršnjakinju šokirao je region

  • 7
Vršnjačko nasilje u Jajcu Printscreen/Avaz.ba

Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, za portal "Avaza" potvrdila je da se s ćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu.

- Trenutno smo u Hitnoj, ja i curica. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorka videla modrice. Sad ćemo ići u bolnicu, ćerka ne vidi na oko, nešto joj se na oko navlači kao mrežica, verovatno od udaraca u glavu - kazala je za portal "Avaza" Mirela Omerović.

Brojni građani ostali su šokirani nakon javnog objavljivanja snimka na kojem se vidi kako devojčica tuče Mirelinu ćerku dok ostali navijaju i sve snimaju. Reč je o učenicima dve osnovne škole.

Porodica Omerović na društvenoj mreži Fejsbuk svakodnevno dobija podršku brojnih građana i prijatelja, te je formirana i posebna grupa u kojoj se traži pravda za njenu ćerku.

- Treba ovome da se stane na kraj, ovo je meni već drugi slučaj. Prvi je zataškan kada mi je sin ostao bez slezine, a novi slučaj sad stoji. Hvala svima koji nas podržavaju, ali ima i onih koji svašta pišu o mojoj curici. Znate kakav je narod - kaže majka devojčice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    10. maj 2021 | 13:51

    Roditelje kazniti a devojku u dom jer ocigledno nisi sposobni da se staraju I vaspitavaju istu

  • Srboljub

    10. maj 2021 | 14:25

    Kazniti i ove okolo isto jer su saučesnici! Ne bi više niko ovo radio. Ali najvažnije je da se roditelji kazne. Ali nema ništa od toga i zato se to i dešava. Zakon jačega. Verovatno nema oca mala pa može da je jaše da ima ne bi.

  • Srboljub

    10. maj 2021 | 14:19

    Kako drugi slučaj??? Kraj sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA