≫ 

Zapadna Hercegovina ukinula policijski čas: Najavili lude žurke, dolaze i komšije Hrvati u provod

Dolaske na lud provod najavljuju gosti i iz drugih gradova, pa čak i iz susedne Hrvatske

  • 4
Korona žurka Foto: Pixabay.com

Zapadna Hercegovina ovog vikenda biće stecište noćnog života u Bosni i Hercegovini, budući da je u ovoj regiji ukinut policijski čas.

Sve govori da će ovaj deo zemlje postati centar provoda sudeći prema najavama noćnih klubova koji organizuju lude zabave, piše Klix.ba.

Ukidanjem restrikcija u Zapadnohercegovačkom kantonu noćni klubovi su putem društvenih mreža odmah najavili lude provode, a među prvima je i noćni klub iz Ljubuškog, koji je najavio zabavu uz DJ-a.

"Ekipa nakon duge pauze konačno smo ponovo sa vama, uživajte u vikendu punom dobre zabave i hitova uz naš DJ dvojac", naveli su iz kluba.

Dolaske na lud provod najavljuju gosti i iz drugih gradova, pa čak i iz susedne Hrvatske.

Noćni život na području Hercegovine, uprkos svim restrikcijama, do sada nije u potpunosti minuo, a novim merama ovaj kanton bi mogao postati centar ludih provoda za ovu regiju, navodi se.

Takođe, u Federaciji BiH policijski čas na snazi je od 23 do 5 sati ujutro, a Zapadna Hercegovina je jedini kanton koji nove mere donosi samostalno bez uticaja na više nivoe vlasti.

Odlukom Štaba civilne zaštite HNK uz ukidanje policijskog časa je ukinuta i zabrana okupljanja na otvorenom prostoru, dok je okupljanja veća od 100 ljudi u zatvorenom prostoru potrebno prijaviti nadležnim službama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA