≫ 

Detalji teške nesreće kod Brčkog: Pijan se golfom namerno zaleteo u baštu kafića, pa pobegao

Tužilaštvo Brčko distrikta otvorilo je istragu

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Tužilaštvo Brčko distrikta predložilo je sudu određivanje pritvora za Č. E. (24), osumnjičenog da je automobilom uleteo u baštu ugostiteljskog objekta u Gornjem Rahiću kod Brčkog, nakon čega je pobegao s mesta nesreće.

Tužilaštvo Brčko distrikta otvorilo je istragu protiv Č. E. zbog sumnje da je 16. maja ove godine u alkoholizovanom stanju automobilom golf IV došao do ugostiteljskog objekta Aščiluk u Gornjem Rahiću, gde je u društvu K. Z. u bašti pred objektom sedelo više osoba.

- Sumnja se da je potom automobil parkiran u blizini naglo startovao i u nameri da usmrti K. Z. velikom brzinom ga usmerio ka oštećenom te mu udarom vozila naneo lake telesne povrede. Istovremeno je izazvao neposrednu opasnost po živote L. M., R. A., M. A. i drugih osoba koje su sedele za istim stolom, dok je Š. K. naneo teške telesne povrede opasne po život usled kojih je tokom noći preminuo - navodi se u naredbi o sprovođenju istrage, prenosi Avaz.ba.

Po jučerašnjoj predaji Tužilaštvu Brčko distrikta obavljeno je ispitivanje osumnjičenog, a zbog opasnosti da će dovršiti pokušano krivično delo i uticajem na svedoka ometati krivični postupak, tužilaštvo je danas predložilo Osnovnom sudu distrikta da osumnjičenom odredi pritvor.

U naredna 24 sata sud bi trebalo da donese odluku po ovom predlogu, dok u međuvremenu Tužilaštvo i Policija distrikta intenzivno nastavljaju prikupljanje dokaza za krivično delo ubistva u pokušaju i teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine.

Video: Srušio se nadvožnjak, poginulo 15 ljudi, povređeno 70: Užasna nesreća u Meksiko Sitiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA