≫ 

"E viva, Srbe na vrbe": Skandalozni grafiti osvanuli u Podgorici

Poruke mržnje prema Srbima u podgoričkom naselju

  • 51
Podgorica, Crna Gora, panorama Podgorica/ Foto: Shutterstock

Na zidu u podgoričkom naselju Donja Gorica u toku prethodna dva dana ispisani su grafiti sa šovinističkim i porukama mržnje prema Srbima.

Podgoričke Vijesti pišu da je meštanin ovog naselja, čiji identitet im je poznat, rekao da je najpre iscrtan "kukasti krst" i ispisano "E viva, Srbe na vrbe".

On je, prenose Vijesti, rekao da je juče ujutru osvanuo i drugi deo grafita, na kom piše: "Vi na Lovćen nikad, tamo vi je Kosovo", pa "Smrt fašizmu" i petokraka, pa onda opet "Srbe na vrbe'' i isrctana još jedna petokraka".

Meštanin je rekao i da je policija obavila uviđaj i obavestila Komunalnu policiju kako bi se grafiti prekrečili.

Video: Skandalozni grafiti u Splitu protiv Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    19. maj 2021 | 11:23

    Jadni oni kad nisu svesni da su i oni Srbi!!!! A svaka cast onima koji idu tamo na more, ja nisam odavno i nikad i necu!!!

  • DARKO 100%

    19. maj 2021 | 11:30

    Godine 1979. potres za sobom ostavio ruševine na crnogorskom primorju, cijela se bivša Jugoslavija digla se na noge, pomoć je stizala sa svih strana. Godinama su i zaposleni u Srbiji i Bosni i Hercegovini kroz samodoprinos odvajali dio plate za saniranje posljedica zemljotresa u Crnoj Gori. Da nije bilo te pomoći, pitanje je šta bi danas stajalo na lokacijama na kojima niču luksuzni hoteli i marine.,skolovani i zaposljavani u Srbiji,sve sto se moglo izmusti iz Srbije je izmuzeno,a oni tako protiv nas,izdajice koje su bile zrtvovane za sve narode na balkanu a oni priznali kosovo,uveli nasoj braci Rusima prvi sankcije ,krenuli stopama pavelica nasih najljucih neprijatelja,to nije dobro da se raspiruje tolika mrznja izmedju dva naroda koja su tesno vezana

  • Nevena

    19. maj 2021 | 11:22

    A posle svi jurite u Montenegro na letovanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA