≫ 

Novi detalji zločina u Šipovu: Suprugu usmrtio udarcima sekirom, pa otišao na piće

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku

  • 0
policija, sekira, napad na policajce Foto-ilustracija: A. Nalbantjan, Shutterstock

Dragan Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je juče udarcima sekirom ubio svoju suprugu Snežanu (57) u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu, potvrđeno je za Srpskainfo. Trkulja je suprugu prvo ubo nožem, ali taj ubod nije bio smrtonosan.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku.

Glava joj je do te mere smrskana da se nije moglo utvrditi koliko je tačno puta udarena, navodi Srpskainfo. Osim brojnih povreda po glavi i grudnom košu, nađene su i povrede na rukama, a reč je o odbrambenim ranama, koje su nastale dok je nesrećna žena pokušavala da se spasi od supruga. Od težine povreda preminula je na licu mesta.

Snežana je i ranije prijavljivala supruga zbog porodičnog nasilja. Tokom prošle godine, ona je prijavila policiji u Šipovu da ju je Dragan napao tako što ju je prvo verbalno vređao, a zatim je udario rukom po glavi.

Nakon što je ubio suprugu udarcima sekirom, on je prvo otišao na benzinsku pumpu gde je popio piće, a zatim je došao u Policijsku stanicu Šipovo i predao se policiji i ispričao šta je uradio. On se nije opirao i odmah je uhapšen, a kada je policija izašla na lice mesta pronašla je i sekiru sa kojom je počinjen zločin – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Nakon saslušanja u policiji, on će biti predat u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U banjalučkom tužilaštvu su izjavili da je nakon prijave dežurni tužilac Hana Vranješević izašla na lice mesta i zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo obavila uviđaj.

– Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mere i radnje, kao i veštačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog dela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci – pojasnili su u Tužilaštvu.

Juče ni iz policije, ni iz tužilaštva nisu saopštili šta bi mogao da bude motiv ovog ubistva, a ni njihovi sugrađani takođe nisu znali zašto se dogodio nemili događaj u porodici Trkulja.

– Dugo godina poznajem Dragana i nije mi jasno šta se desilo, da on ubije suprugu. Znam da je on imao nekih zdravstvenih problema, ali nikada nisam čuo da su imali neke veće sukobe u braku. Znam da su njih dvoje cepali i slagali drva i da imaju četvoro odrasle dece – rekao je jedan od meštana Šipova.

On je dodao da su svi ostali šokirani kada su čuli za zločin.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA