≫ 

"Proverite kako su vaši najbliži": Devojka iz BiH poslala bitnu poruku nakon smrti Adise Atiković

Jedna od najpopularnijih TikTokerki u BiH Malika, u nedavnoj objavi na ovoj društvenoj mreži, uputila je poruku mladima o tome kako da se ponašaju u situacijama u kojima kod nekog primete neobično ponašanje koje može da dovede i do tragičnog ishoda

  • 2
Adisa Atiković Foto: Facebook
Adisa Atiković Foto: Facebook

Adisa Atiković, koja je 2. juna pronađena mrtva u svom automobilu u šumi u Ilinčicama kod Tuzle, danas je sahranjena.

Ovaj tragični slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti. Prijatelji i poznanici, čak i oni koji je lično nisu poznavali, putem društvenih mreža oglašavali su se s vrlo emotivnim objavama, prenosi Srpskainfo.

Jedan video snimljen na ovu temu za kratko vreme je na društvenim mrežama postigao veliku gledanost.

Naime, jedna od najpopularnijih TikTokerki u BiH Malika, u nedavnoj objavi na ovoj društvenoj mreži, uputila je poruku mladima o tome kako da se ponašaju u situacijama u kojima kod nekog primete neobično ponašanje koje može da dovede i do tragičnog ishoda.

- Iz njene slike može da se zaključi da je bila nasmejana, da je bila srećna. Ako neko objavi sliku na kojoj plače to ne mora nužno da znači da je ta osoba željna pažnje, možda samo indirektno traži pomoć. Svako se ponaša drugačije. Neko daje do znanja da mu je loše, a neko je samo nasmejan i ponaša se kao da je sve u redu. Želim da vas zamolim da proveravate kako su vaši prijatelji i najbliži. Da li imaš neki problem? Da li želiš o nečemu da razgovaraš? To nije teško. Previše je ljudi koji su se ponašali kao Adisa, a završili su tako što su podigli ruku na sebe - rekla je Malika, piše Avaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    6. jun 2021 | 08:48

    Ovaj facebook,tiktok I ostala sranja pobi omladinu neka joj je laka zemlja roditeljima I prijateljima saucesce.

  • Cika Velja

    6. jun 2021 | 11:01

    TikTok strucnjak za psihosocijalne poremecaje se oglasio sa svojim licnim vidjenje problema drustva,pa je realno ocekivati da se broj samoubica...POVECA,i to d...rastićno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA