Javila se devojka iz Sarajeva čiji je nestanak prijavila porodica: Živa je i zdrava, ali se udala

"Iako je nekoliko osoba bilo upoznato gde idem, očigledno je došlo do nesporazuma. Ja sam punoletna osoba koja je sa svojom voljom i čistom svesti prihvatila brak", napisala je Arnela

  • 12
Arnela Smajlović Foto: mup.ks.gov.ba

Nakon što je porodica u nedelju policiji prijavila nestanak Arnele Smajlović iz Sarajeva s nizom detalja njenog kretanja i detaljnim opisom, devojka se putem mejla javila redakciji Avaza i rekla da se udala svojom voljom.

- Postupila sam na ovaj način, jer unazad godinama nemam privatnost. Otišla sam za svojom srećom. Iako je nekoliko osoba bilo upoznato gde idem, očigledno je došlo do nesporazuma. Ja sam punoletna osoba koja je sa svojom voljom i čistom svesti prihvatila brak i otišla da živim svoj život. Neki od članova porodice su znali, ali očigledno su bili nezadovoljni mojim izborom pa su reagovali tako. Odlično sam i molim ih da se ne sikiraju za mene - napisala je u mejlu.

Ona je u mejlu poslala fotografije i fotografije dopisivanja sa članovima svoje porodice.

- Ako je to uopšte potrebno, jer sam punoletna i psihički zrela da odlučujem za sebe - piše u mejlu.

Da podsetimo, članovi porodice su na Fejsbuku objavili nekoliko gotografija s videonadzora benzinske pumpe u Mokrom, gde se vidi muškarac za kojeg tvrde da je gorivo platio Arnelinom karticom.

Kako su saznali, s kartice je skinut iznos od 86 maraka i rekli su da se Arnela nalazila s muškarcem u vozilu srpskih registarskih oznaka, odnosno da je to vozilo registrovano u Sjenici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    8. jun 2021 | 09:47

    Bitno da su srbi juče bili okrivljeni zbog srpskih tablica, a ustvari su bošnjačka posla. Tako uvek okrive srbe što bošnjaci urade

  • Гаргамел

    8. jun 2021 | 09:33

    Овакви су преплавили ЕУ. Хоће уговорене бракове као у средњем веку.

  • Гаргамел

    8. jun 2021 | 09:33

    То су ови што хоће у ЕУ али не и БиХ из њих.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA