Maloletnici pali sa motocikla, pa ih pregazio traktor: Niko nije imao vozačku

Dvojica mladića prevezena su u bolnicu u teškom stanju

  • 0
Saobraćajna nesreća, udes, motor, motociklista Saobraćajna nesreća / Foto ilustracija: Shutterstock

Lekari se bore za život dvojice maloletnika iz Hrvatske koje je, nakon što su pali sa motocikla, pregazio traktor. Nesreća se dogodila u sredu oko 18 časova u naselju Zovići na području Pazina.

Prema policijskom izveštaju, do nesreće je došlo kada je maloletnik bez kacige vozio neregistrovani motocikl kroz naselje. S njim je kao putnik bio drugi maloletnik, koji takođe nije imao kacigu.

U jednom trenutku, dolaskom u blagi zavoj na uzbrdici, bez da se kretao bliže desnoj strani kolovoza, maloletnik se sudario sa traktorom, koji je naišao iz suprotnog smera. Traktorom je upravljao 51-godišnji muškarac, takođe bez položenog vozačkog.

Od siline udarca, maloletnici su pali na tlo i tada ih je, kažu iz policije, pregazio traktor i nastavio dalje kretanje nizbrdicom sve dok nije udario u zid dvorišta jedne kuće.

Maloletnici su hospitalizovani u teškom stanju u pulskoj bolnici, a vozač traktora je odveden u stanicu na kriminalističko istraživanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA