≫ 

Promene u Hrvatskoj: Od danas kafići rade duže, ima novina i na granici

Produžavanje rada do 24 sata odnosi se i na javne događaje, okupljanja i manifestacije, ali zatvoreni delovi kafića i dalje su zatvoreni, osim za one ugostiteljske objekte koji poslužuju hranu

  • 4
HRVATSKA ZABAVA EKSPERIMENT, Popuštanje korona mera u Hrvatskoj Foto: Tanjug/HINA/Tomislav Pavlek

U Hrvatskoj su od ponoći na snazi nove, nešto blaže mere za suzbijanje korona virusa, pa će tako ugostiteljski objekti, pekare, kasina i automat klubovi moći da rade do 24 sata.

Dozvoljeno je i treniranje u školskim dvoranama, kao i održavanje konferencija i kongresa uz pridržavanje mera, najavio je juče šef Kriznog štaba Davor Božinović, prenosi Tanjug.

Produžavanje rada do 24 sata odnosi se i na javne događaje, okupljanja i manifestacije, ali zatvoreni delovi kafića i dalje su zatvoreni, osim za one ugostiteljske objekte koji poslužuju hranu, prenosi portal Index.

Izmenjeni su i neki tehnički detalji prilikom prelaska granice, tako da je sada ulazak u Hrvatsku osobama iz EU moguć čim su vakcinisane drugom dozom vakcine, odnosno nije potrebno da prođe 14 dana od primanja druge doze.

Video: U Zagrebu održana eksperimentalna žurka bez maski i distance

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Netko iz Rijeke

    12. jun 2021 | 12:42

    Procjepljenost Hrvatke i Srbije je na istom postotku. A Srbija je prije i vise nabavila cjepiva od cijele Europe. Kako to?

  • ????

    12. jun 2021 | 10:19

    Kako je stanje na nasim Granicama????

  • 534

    12. jun 2021 | 10:12

    Osobe iz EU ni nemaju gde da pokazuju testove i sertifikate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA