≫ 

Protest u Nikšiću zbog skrnavljenja spomenika narodnom heroju Ljubu Čupiću

Policija je privela Nikšićanina M.I. koji je sinoć snimljen kako urinira po spomeniku narodnom heroju Ljubu Čupiću u Nikšiću

  • 3
Ljubo Čupić spomenik

Printskrin: Youtube/Federico Berti

Predstavnici UBNOR-a, antifašisti Nikšića i građani protestovali su večeras na Trgu slobode u Nikšiću kod spomenika Ljubu Čupiću, zbog skrnavljenja spomenika tom narodnom heroju.

Predsednik Udruženja boraca NOR-a i antifašista Nikšića Slobodan Mirjačić rekao je da Nikšićani više ne smeju dozvoliti nijedan napad na bilo koji od 256 spomenika, koliko ih je u gradu, preneo je portal CdM, prenosi Tanjug.

Policija je privela Nikšićanina M.I. koji je sinoć snimljen kako urinira po spomeniku narodnom heroju Ljubu Čupiću u Nikšiću, a  Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo mu je zadržavanje, prenosi portal RTCG.

U Upravi policije je rečeno da je M.I. po nalogu tužioca lišen slobode zabog sumnje da je počinio krivično delo povreda groba, a iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) potvrdili su da M.I. nije pušten na slobodu nakon saslušanja.

- I.M. lišen je slobode zbog postojanja osnova sumnje da je u noći između 12. i 13. juna u Nikšiću počinio krivično delo povreda groba - saopštili su iz ODT.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    14. jun 2021 | 09:56

    Stoka koja mozda ne ume ni toalet koristiti. Ali zato takvu stoku treba pendrekom prevaspitati i nauciti ga redu.

  • Gagi

    14. jun 2021 | 09:54

    I onda se neko čudi što dolazimo na zao glas.Baš bog ovakvih ekstrema i propalica kao taj Mirko I.

  • Perke

    14. jun 2021 | 06:49

    Još jedna od Milovih predstava za javnost... ne nasedajte na ovo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA