Uhapšen vozač koji je usmrtio dete u Prijedoru i pobegao

Mališan je preminuo po prijemu u bolnicu

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Maloletni pešak noćas je stradao u saobraćajnoj nesreći koja je dogodila u mestu Kozarac u Prijedoru. Njega je jedan muškarac pregazio, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Pripadnici Policijske uprave Prijedor uhapsili su osumnjičenog nakon potrage, javlja Srpskainfo.

Kako su ranije naveli iz policije vozač je udario maloletnu osobu na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka koja je usled zadobijenih povreda preminula.

Policija je u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, dobila dojavu da se na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mestu Kozarac, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je maloletno lice, pešak zadobilo povrede, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mesta.

- Maloletno lice prevezeno je u JZU Bolnica “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, gde je usled zadobijenih povreda lica preminulo – stoji u saopštenju PU Prijedor.

Uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode izvršili su postupajući tužilac OJT Prijedor i polcijski službenici PU Prijedor.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Prijevoru kod Čačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA