≫ 

Pronađen dečak koji je nestao u Vinkovcima: Za njim se tragalo celu noć, našla ga je tetka

Policija je dojavu o nestanku dobila juče oko 21:55

  • 0
hrvatska policija

Foto: Tanjug/AP

Pronađen je 12- godišnji dečak koji je juče nestao u Vinkovcima. Oko pola 11 uveče pronašla ga je njegova tetka, potvrđeno je Indexu iz vukovarsko-srijemske policije.

- Potvrđujemo da je dečak pronađen. Vodimo ga u policiju, nije povređen, sve je u redu. Nađen je na području između Vinkovaca i Ostrova - rekao je za portparol Policijske uprave vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Sada preostaje utvrđivanje svih okolnosti događaja. Majka dečaka potvrdila je za hrvatske medije da ga je pronašla njegova tetka.

- Upravo sam se čula sa sestrom, rekla mi je da sedi s njom u autu. Pronašla ga je niz ulicu. Pitala sam da li je gladan, žedan... Celu noć je bio napolju - rekla je uznemirena majka.

- Sinoć u 21:55 časova dobili smo dojavu o nestanku deteta u Vinkovcima. Radi se o muškom detetu starosti 12 godina. Uputili smo sve policijske snage, intenzivno tragamo za detetom - izjavio  je ranije portparol vukovarsko-srmske policije.

Video: Počela potraga za četvorogodišnjakom u Neretvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA