≫ 

"Rekao je da ide kod pogrebnika, da je sve rešeno": Detalji zločina kod Đakova

Kada je zet naišao, supruga muškarca bila je pokrivena na suvozačkom mestu, a on je imao pištolj. Rekao je zetu da "ode kod pogrebnika s kojim je on sve rešio oko sahrane"

  • 2
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

U četvrtak, nešto nakon 11 sati, policija je dobila dojavu kako se u automobilu kraj groblja u mestu Viškovci kraj Đakova nalazi dvoje mrtvih ljudi.

- Brat je između 10 i 11 sati zvao svu rodbinu i govorio je da će da se ubije. Bio sam u polju, kada sam se vratio video sam propušten poziv od njega, pretpostavio sam da će me ponovo nazvati - ispričao nam je za "24 sata" brat preminulog muškarca. Dodao je kako su on i njegova supruga zajedno živeli u Zagrebu i povremeno dolazili u Viškovce, gde je i rođen.

Oboje iza sebe imaju po jedan brak i dvoje već odrasle dece.

- Ne znam šta mu je bilo, odlazio sam kod njih u Zagreb, imali su lep stan i, koliko sam video, lepo su živeli. Zvao je tako i mog zeta. On je otišao i s njima se našao kod groblja. Hteo je da uđe u auto, ali mu je moj brat rekao da ne ulazi jer strina spava. Bila je na suvozačkom mestu, pokrivena. Zet je video da ima pištolj i rekao mu je da mu ga da, ali moj brat to nije uradio već mu rekao da ode kod pogrebnika s kojim je on sve rešio oko sahrane - priča.

Njegov je brat, kaže, između 10 i 11 sati zvao svoju rodbinu.

- Poslušao ga je, a kada se vratio našao ga je mrtvog - ispričao je šokirani brat.

Još do kraja nije rasvetljeno kada je žena ubijena. Odgovor na to pitanje trebalo bi da bude poznat nakon što bude obavljena obdukcija koju je naložila u Županijskom državnom tužilaštvu u Osijeku Katica Martić, koja je zajedno s policijom obavila uviđaj.

Video: Uhapšen zbog svirepog ubistva u Kikindi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alan Ford

    17. jun 2021 | 16:34

    Nista cudno sta se sve desava danas, televizije pune Astrologa, gatara, svaki dan i noc, mnogi se bave javno magijama, ito je dovelo mnoge osobe u propast plus tezak zivot . Ovo je krenulo bas posle raspada Yuge. Svaki dan ubistva, suicidi, pljacke, silovanja. Nemojmo zaboravit prijetnje Islama da zele planetu islamizirat. Nema drzave gde nisu desetine dzamija napravili, nasih crkvi na prste se mogu pobrojat, isto tako i vernika koji u njih dolaze. Sve se smisljeno unapred radi.

  • Vuk

    17. jun 2021 | 17:05

    A zašto pišete o Đakovu, koga to briga u Sebiji?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA