≫ 

Drama u Rijeci, otac pucao u momka kćerke: Državljanin BiH došao Srbinu na vrata, pa izvadio pištolj

Muškarac se protivi ovoj vezi i kod žrtve je navodno došao kako bi sa njim porazgovarao na ovu temu

  • 10
hrvatska policija

Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Otac (56) pucao je u Rijeci na momka svoje kćerke nanevši mu telesne povrede. Na lice mesta ubrzo je došla policija i muškarcu je određeno zadržavanje.

Muškarac inače, bosanski državljanin, došao je na vrata i nepozvan ušao u kuću momka njegove kćerke, koji je srpski državljanin. On se protivi vezi njega i njegove kćerke i kod žrtve je navodno došao kako bi sa njim porazgovarao na ovu temu.

On je od 42- godišnjeg čoveka zatražio da sa njim uđe u automobil, međutim, on je to odmah odbio. 

Pod izgovorom da ide po mobilni telefon, 56-godišnjak je potom otišao do vozila iz kojeg je uzeo pištolj i ispalio jedan hitac u vazduh. Zapretio je 42-godišnjaku i zatim uperio pištolj u njega i nastavio je da mu preti. Muškarac je odmah počeo da beži, a 56-godišnjak je ispalio hitac iz pištolja prema njemu i pogodio ga u zglob leve noge, piše Avaz.

Tužilaštvo je od istražnog sudije Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 56-godišnjaku odredi zatvor zbog opasnosti od bežanja, mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela, što je i usvojeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    21. jun 2021 | 16:06

    TO JE MOGAO I OCEKIVATI OD MUSLIMANA SRBOFOBA !!! STA JE TRAZIO PORED NASIH DEVOJAKA KAD JE ZNAO STA GA CEKA !!! SAMO SVOJU VERU TREBA UZIMATI JER SU TAKVA VREMENA-PUNA MRZNJE I NETOLERANCIJE !!!

  • Joka

    21. jun 2021 | 16:04

    Bolestan covek

  • Ljubiša

    21. jun 2021 | 16:04

    Pa šta će devojka kad voli srpsko a naše, rekla joj mama gde da traži, a i koreni su čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA